Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Rendelését többféle módon is kifizetheti, ezek a következők:

Készpénz: személyes átvételkor Podmaniczky utcai átvételi ponton

Utánvétel: a futárszolgálat munkatársának készpénzzel fizethet a rendelt termékek átvételekor 

Átutalás: az Unicredit Bank Zrt.-nél vezetett 10918001-00000059-30390001 sz. számlánkra történő átutalással a termék átvétele előtt is kiegyenlítheti a számláját. Kérjük, hogy az utalás megkezdése előtt várja meg, míg telefonon vagy emailben értesítjük arról, hogy a termék rendelkezésre áll, esetleg ha nincs raktáron, akkor mennyi a rendelési idő. Ha ezt a fizetési módot választja, úgy a termék személyes átvétele, ill. kiszállítása csak az összeg bankszámlánkon történő jóváírása után lehetséges. 

Szállítási lehetőségek:

Személyes átvétel: személyes átvételre a Budapest, VI. kerület Podmaniczky u. 43. szám alatt található csomagponton van lehetőség. Ha a csomagpontra átvételt választotta, abban esetben küldünk egy értesítőt, ha a csomagja elkészült, és a csomagpontra beszállítottuk. Ez általában a rendelést követő munkanapon történik meg. A 3000 Ft alatti rendeléseknél 300 Ft csomagolási költséget számítunk fel. 

A csomagpont nyitvatartási ideje:

Hétfő 12:00-18:00-ig

Kedd 10:00-18:00-ig

Szerda 10:00-18:00-ig

Csütörtök 10:00-18:00-ig

Péntek 10:00-18:00-ig

 A csomagponton korábban át nem vett, majd újra megrendelt csomagok esetében 3000 Ft alatti vásárlásnál 600 Ft, 3000 Ft feletti vásárlásnál 300 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Szállítás futárszolgálattal:a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni (kivéve, ha azt korábban átutalással már kifizette). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és az esetleges egyéb dokumentációt a csomag tartalmazza. Fontos, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni! Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt").

Házhozszállítás díjai:

1-10000 Ft közötti vásárlásnál            1290 Ft

10001-20000 Ft közötti vásárlásnál       890 Ft

  A kiszállítás 20000 forint feletti vásárlás esetén díjtalan!!! A szállítási díjak legfeljebb 20 kg súlyú csomagra vonatkoznak. Nagy terjedelmű, törékeny, vagy 20 kg feletti termékekre egyedi díjat kalkulálunk. Csomagjainkat a GLS szállítja ki. 

 Szállítási határidő: a csomag feladásától számított szállítási idő MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN 1-2 munkanap.

 Terráriumok házhozszállítása:

Terráriumokat csak egy bizonyos méretig szállítunk házhoz futárszolgálattal. Azt, hogy egy terrárium így szállítható e, minden esetben jelezzük a termék leírásában. Amelyik terráriumot futárszolgálattal nem küldjük, az vagy személyesen vehető át, illetve a saját autónkkal tudjuk házhoz szállítani. A házhozszállítás díja Budapesten, és a főváros környéki településekre (Dunakeszi, Fót, Veresegyház, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Maglód, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Monor, Üllő, Vecsés, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Érd, Diósd, Budakeszi, Budaörs, Budakalász) egységesen 2000 Ft. Az ország többi településére egyedi szállítási díjat kalkulálunk, erről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál e-mailben, vagy telefonon!

 A szállítás során néha előfordulhatnak sérülések. Ilyen esetekben csakis akkor cseréljük térítésmentesen a sérült termékeket, ha a csomag aláírással történt átvételét követően még a futár jelenlétében a vásárló kibontja a csomagot, és a sérülésről jegyzőkönyv készül! Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a csomag futár jelenlétében történő kibontására sérülékeny csomagok (például fénycsövek, terráriumok) esetén. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban a kár megtérítése, vagy a termék cseréje, illetve pótlása.

A csomagok átvételének helyes sorrendje:

- A csomag utánvét kifizetése a futárnak (amennyiben utánvétes a csomag)
- A csomag átvétele (aláírás)
- A csomag kibontása a futár jelenlétében (semmiképpen ne engedjük távozni, semmilyen indok nem elfogadható)
- Sérülés esetén jegyzőkönyv felvétele és aláírása

Jegyzőkönyv nélkül cégünk nem tudja igazolni a futárszolgálat felelősségét, ezért a sérült termékek újraküldését, vagy a vásárlás értékének részbeni, vagy egészben történő visszafizetését sem tudja vállalni. Ilyen esetben minden felelősség a vásárlóé. Kérjük, bontsák ki a csomagjainkat a futár jelenlétében!